Antena Meniu Search
x

Asigurările pentru locuinţe se vor scumpi de teama unui seism devastator

Cutremurul a băgat frica în companiile de asigurări. Dezvăluirea a fost făcută chiar de cel care supraveghează această piaţă.

Vezi și

 Cutremurul a băgat frica în companiile de asigurări. Dezvăluirea a fost făcută chiar de cel care supraveghează această piaţă. Mişu Negriţoiu dă de înţeles că, în curând, asigurările pentru locuinţe se vor scumpi tocmai din cauza acestui risc.

Iar specialiştii au spus în repetate rânduri că un cutremul major poate lovi oricând România. Un cutremur puternic va afecta nu doar clădirile cu bulină. Sute de alte construcţii vor suferi daune. Iar asiguratorii ştiu acest lucru.

Iar creşterea tarifelor nu este întâmplătoare. Firmele din domeniu suflă şi în iaurt. Iar cum firmele străine cer mai mulţi bani celor din România, şi acestea la rândul lor vor cere clienţilor mai mult pentru aceeaşi poliţă.

Pentru un apartament de 50 de mii de euro, poliţa obligatorie costă 20 de euro pe an. Dar aceasta permite despăgubiri de maxim 20 de mii de euro. Pentru asigurarea întregii valori a locuinţei, poliţa facultativă costă între 50 şi 75 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Asigurările pentru locuinţe se vor scumpi de teama unui seism devastator