Antena Meniu Search
x

Atenţie la ce vin cumpăraţi! Boabele de struguri sunt înlocuite cu prafuri şi soluţii chimice

În 2014 nici vinul nu mai este adevărat. Boabele de struguri folosite pentru prepararea lui au fost înlocuite cu prafuri şi soluţii chimice.

Vezi și

 În 2014 nici vinul nu mai este adevărat. Boabele de struguri folosite pentru prepararea lui au fost înlocuite cu prafuri şi soluţii chimice.

O licoare cu miros şi culoare de vin se vinde prin magazine iar cumpărători sunt cu sutele. Asta pentru că noi românii uităm de calitate când avem în faţă un preţ mic şi o cantitate uriaşă. Poate fi bun la gust dar calitatea lasă de dorit. Şi la bucurie şi la necaz românul e obişnuit să bea un şpriţ.

Are gust, culoare şi miros de vin şi ca urmare pare să fie chiar ceea ce garantează vânzătoarea şi clienţii ei mai vechi. Reporterii Observator n-au crezut-o pe cuvânt pe vânzătoare aşa că au dus vinul la laborator pentru analiză.

Surprizele au apărut foarte repede. Verdictul unui somelier după ce gustă din licorile cu pretenţii de vin e şi mai dur. Aşa că cine bea astfel de soluţii cu aromă de vin, o face pe riscul lui. O astfel de băutură te poate băga în spital mai repede decât crezi. Amestecurile de zahăr cu chimicale duc de la simple afecţiuni ale stomacului până la hepatite de tip C, oribire sau chiar moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Atenţie la ce vin cumpăraţi! Boabele de struguri sunt înlocuite cu prafuri şi soluţii chimice