Antena Meniu Search
x

Autostrada demolată Sibiu - Orăştie a intrat în vizorul DNA

Autostrada demolată Sibiu - Orăştie, cunoscută drept autostrada plutitoare, a intrat în vizorul DNA. Procurorii vor să afle cine este vinovat pentru că o parte din peste 20 de kilometri de drum s-a surpat la mai puţin de un an de la inaugurare.

Vezi și

 Autostrada demolată Sibiu - Orăştie, cunoscută drept autostrada plutitoare, a intrat în vizorul DNA. Procurorii vor să afle cine este vinovat pentru că o parte din peste 20 de kilometri de drum s-a surpat la mai puţin de un an de la inaugurare. Lotul va rămâne închis circulaţiei până în vara anului viitor, anunţă Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi.

Pe autostrada demolată bate vântul. Doar două utilaje şi o cască de protecţie au rămas pe şantier. Asta după ce, în luna septembrie, s-a decis închiderea circulaţiei pe lotul de intra harta 22 de kilometri, între Cunţa şi Sălişte. Tot atunci, s-a hotărât demolarea unei porţiuni de aproape 300 de metri. La acea vreme, Ministerul Transporturilor anunţa că reparaţiile nu vor dura mai mult de două luni.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi au anunţat că vom circula din nou pe autostrada în luna iunie 2016. Însă, pe tronsul de 200 de metri demolat în luna octombrie, nu lucrează nimeni în acest moment.

Linişte este şi la Compania Naţională de Autostăzi. Se aşteaptă deznodomântul, după ce procurorii vor să afle cine este vinovat de faptul că pe porţiunea abia inaugurată au apărut crăpături. În ultimele săptămâni, conducerea CNADNR a fost audiată zilnic la DNA.

Închiderea autostrăzii are şi consecinţe mai grave. Din luna septembrie şi până acum, doi oameni şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente petrecute pe Drumul Naţional 1, devenit extrem de aglomerat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Autostrada demolată Sibiu - Orăştie a intrat în vizorul DNA