Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cel puţin patru morţi, după ce un avion s-a prăbuşit în Ucraina, la Lviv, în timpul unei aterizări de urgenţă (Video)

Cel puțin patru membri ai echipajului unui avion Antonov-12 au murit, după ce piloţii au efectuat o aterizare de urgenţă în apropierea aeroportului din Lviv. Din primele informaţii oficiale, se pare că avionul ar fi rămas, dintr-un motiv încă neprecizat, fără combustibil.

de Cristian Ionescu

la 04.10.2019 , 12:07

Cel puțin patru membri ai echipajului unui avion Antonov-12 au murit, după ce piloţii au efectuat o aterizare de urgenţă în apropierea aeroportului din Lviv.

Din primele informaţii oficiale, se pare că avionul ar fi rămas, dintr-un motiv încă neprecizat, fără combustibil.

Avion prăbuşit în Ucraina, după ce ar fi rămas fără combustibil

Vezi și

Un avion de transport Antonov-12 a dispărut brusc de pe radare, în timp ce se afla la aproape 15 kilometri de aeroportul din Lviv, Ucraina, se arată într-un comunicat oficial citat de Reuters.

Ulterior, turnul de control a primit un mesaj de la echipajul aeronavei, care preciza că se va executa o aterizare de urgenţă. Trupele de intervenţie au găsit avionul prăbuşit la mai puţin de doi kilometri distranţă de aeroport.

Reuters precizează că este vorba de cel puţin patru morţi, iar aterizarea de urgenţă s-a făcut din cauza unor probleme legate de terminarea combustibilului. Avionul se întorcea din Spania.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Cel puţin patru morţi, după ce un avion s-a prăbuşit în Ucraina, la Lviv, în timpul unei aterizări de urgenţă (Video)