Antena Meniu Search
x

Avocatul care a dat injudecata mai multi preoti pentru exorcizare gresita a pierdut procesul

Avocatul care i-a dus in fata judecatorilor pe mai multi preoti pentru ca i l-au bagat pe necuratul in casa a pierdut procesul. Instanta a spus ca nu-i poate condamna pe slujitorii Domnului pentru ca au ratat o exorcizare. Dar avocatul insista. Poate-i convinge pe judecatorii de la CEDO.

Ori Necuratul a fost prea puternic, ori aparatorii preotilor mai convingatori decit el. Cert este ca avocatul din Pitesti a pierdut procesul care i-a adus faima.

De un an de zile, avocatul se chinuie sa scape de spiritele rele prin biserici si tribunale. E convins ca sursa problemelor lui este un preot care si-a vandut sufletul Diavolului.

Avocatul a aratat oricui a vrut sa vada dovezile lucrurilor necurate care se intampla in casa lui: “Am gasit toate lucrurile manjite cu o substanta lipicioasa. Absolut totul, ca am fost nevoit sa curat mobila cu smirghelul”.

Mai multi preoti argeseni ar fi incercat sa desfaca ce legase popa cu sufletul vandut. Dezamagit de rezultate, avocatul si-a pledat cauza si in fata sefului lor. Asa ar fi aflat ca preotul ar fi fost un talhar.

Dezamagit de sentinta,avocatul continua sa acuze preotii de violare de domiciliu si distrugere, numai ca de data asta isi va duce cazul la CEDO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Avocatul care a dat injudecata mai multi preoti pentru exorcizare gresita a pierdut procesul