Antena Meniu Search
x

Barbat arestat, dupa ce a provocat un accident si a fugit

Un barbat din Constanta a fost arestat preventiv, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute, a provocat un accident in urma caruia cinci persoane au fost ranite, apoi a fugit de la locul faptei

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Constanta au anuntat ca barbatul, Nadir Geambec, in varsta de 39 de ani , conducea, duminica dimineata, un autoturism Audi Q7 pe bulevardul Alexandru Lapusneanu din Constanta, iar in apropierea unui complex comercial a lovit un autoturism Dacia Logan care oprise pentru a acorda prioritate unor pietoni ce traversau strada, informeaza Mediafax.

Dupa producerea accidentului, desi in autoturismul lovit se aflau cinci persoane care au fost ranite, barbatul a parasit locul faptei, abandonandu-si masina in mijlocul strazii. O zi mai tarziu, el s-a prezentat la Politie, fiind retinut pentru 24 de ore, sub acuzatiile de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Constanta l-au dus pe Geambec in fata magistratilor Judecatoriei Constanta, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile. Barbatul este recidivist, el fiind condamnat in 2007 la trei ani si patru luni de inchisoare pentru complicitate la furt calificat, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, evaziune fiscala si fals intelectual.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Barbat arestat, dupa ce a provocat un accident si a fugit