Antena Meniu Search
x
LIVE

Un bărbat din Teleorman s-a urcat pe un coteţ și a început să tragă cu arma în muncitori

Scene ca în filmele cu mafioţi au avut loc seara trecută într-un sat din Teleorman. Protagonist a fost un localnic care s-a urcat pe un coteţ din gospodăria sa şi a tras de şapte ori spre muncitorii care lucrau la o casă vecină. Un bărbat a fost nimerit în spate şi a ajuns la spital.

De Redactia Observator la 25.10.2019, 10:44
Vezi și

Scene ca în filmele cu mafioţi au avut loc seara trecută într-un sat din Teleorman. Protagonist a fost un localnic care s-a urcat pe un coteţ din gospodăria sa şi a tras de şapte ori spre muncitorii care lucrau la o casă vecină. Un bărbat a fost nimerit în spate şi a ajuns la spital. Arma cu aer comprimat, cumpărată de pe internet, era deţinută ilegal. Vecinii spun că individul era cunoscut cu probleme de comportament.

Încătuşat şi sprijinit de un gard, tânărul nu oferă o explicaţie pentru gestul său. Totuşi, cu puţin timp înainte, a pus pe jar locuitorii din localitatea Conţeşti, judeţul Teleorman.

MARTOR: A venit vecinul cu puşca şi a făcut pac-pac-pac cu noi. O puşcă cu alice. Nu ne-a zis nimic, noi nici nu am apucat să îl întrebăm că a tras de şapte ori.

Oamenii au fugit, însă unul dintre muncitori a fost nimerit în spate şi a ajuns la spital.

În sat e acum anchetă. Nu e clar din ce motiv a recurs individul la acest gest, dar mama lui susţine că totul ar fi pornit de la muncitorii, de fapt, care l-ar fi înjurat.

DANIELA PĂŞU, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL IPJ TELEORMAN: Bărbatul a folosit în mod ilegal o armă neletală, cu aer comprimat, pentru care se folosesc diaboluri, deţinută fără drept, rănind un bărbat.

Tânărul de 31 de ani a fost încătuşat de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele lui a fost deschis acum un dosar penal pentru deţinere fără drept şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării şi lovire sau alte violenţe. Localnicii spun că individul e cunoscut pentru problemele sale de comportament.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Teleorman s-a urcat pe un coteţ și a început să tragă cu arma în muncitori

Breaking news

Cutremur cu peste 600 de morți şi mii de răniți, aproape 2.000 de clădiri s-au prăbușit în Turcia

Cutremur cu peste 600 de morți şi mii de răniți, aproape 2.000 de clădiri s-au prăbușit în Turcia