Antena Meniu Search
x

În prag de Crăciun, un bătrân din Bârlad a fost bătut crunt de hoții care i-au călcat casa. Tâlharii i-au rupt urechile și degetele de la o mână, lăsându-l într-o baltă de sânge

Un bătrân dintr-o comună din Bârlad a fost lăsat într-o baltă de sânge de niște tâlhari care i-au călcat casa azi-noapte.

Un bătrân dintr-o comună din Bârlad a fost lăsat într-o baltă de sânge de niște tâlhari care i-au călcat casa azi-noapte.

Potrivit vremeanoua.ro, Gheorghe A., din satul Banca, comuna Banca, a fost atacat și mutilat de un grup de tâlhari. Aceștia au intrat în casa bărbatului de 75 de ani cu cagule pe față cerând bani. După ce le-a spus că nu are nimic de valoare în casă, hoții l-au luat pe bătrân la bătaie.

Tâlharii i-au rupt ambele urechi și degetele de la mâna dreaptă, lăsându-l într-o baltă de sânge. Victima este internată la Spitalul de Urgență Bârlad, unde primește îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În prag de Crăciun, un bătrân din Bârlad a fost bătut crunt de hoții care i-au călcat casa. Tâlharii i-au rupt urechile și degetele de la o mână, lăsându-l într-o baltă de sânge