Antena Meniu Search
x

Bunuri ale lui Ceauşescu, la licitaţie

Fostul dictator al României, Nicolae Ceauşescu, face furori şi astăzi. La licitaţie, însă. Carnetul de partid al lui Ceauşescu, şapca lui de bumbac, dar şi poşeta şi portmoneul Gucci a soţiei dictatorului s-au vândut imediat, pe bani mulţi, la licitaţia "Epoca de Aur"

Vezi și

Fostul dictator al României, Nicolae Ceauşescu, face furori şi astăzi. La licitaţie, însă Carnetul de partid al lui Ceauşescu, şapca lui de bumbac, dar şi poşeta şi portmoneul Gucci a soţiei dictatorului s-au vândut imediat, pe bani mulţi, la licitaţia "Epoca de Aur"

Evenimentul de aseară a fost un succes, spun organizatorii, dovadă că foştii dictatori încă le provoacă emoţii oamenilor, chiar şi la 25 de ani de la moartea lor.

Una dintre vedetele licitaţiei a fost un ceas de mână Tressa, placat cu aur.Un cadou din partea ministrului de Interne mexican Mario Moya Palencia pentru Nicolae Ceauşescu. Ceasul a fost adjudecat cu 2.750 de euro. Iar haina din blană de vulpe albastră care i-a aparţinut Elenei Ceauşescu a fost vândută pentru 900 de euro.

Cumpărătorii carnetului de partid nu au dorit să-şi divulge identitatea, dar au declarat că vor dona documentul unui muzeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bunuri ale lui Ceauşescu, la licitaţie