Antena Meniu Search
x

Unul dintre cele mai moderne campusuri de liceu din România e, surprinzător, gol. Motivul pentru care elevii nu dau buzna

Liceul Petru Rareş din Târgu Lăpuş are cel mai modern campus pentru elevi, cu toate dotările necesare, camere cu patru paturi şi două băi, sală de mese.

Vezi și

Liceul Petru Rareş din Târgu Lăpuş are cel mai modern campus pentru elevi, cu toate dotările necesare, camere cu patru paturi şi două băi, sală de mese, sală de sport şi o bucătărie ca-n marile restaurante! Dar există o problemă - elevii nici nu se gândesc să se cazeze aici. Profesorii, în schimb, s-au bătut pe cele zece garsoniere destinate lor. 

Camerele campusului sunt ca cele ale unui hotel cu multe stele. Elevii ar avea aici tot ce le trebuie şi dacă ar alege cazarea în internat ar putea să participe şi la orele de pregătire suplimentară sau la celelalte activităţi pe care profesorii le pregătesc după-amiaza. Doar patru tineri au ales această variantă.

Naveta pentru o distanţă mai mică de 50 de kilometri se decontează, iar din acest motiv campusul modern şi încăpător rămâne pustiu. Cu toate acestea, în bucătărie se munceşte în fiecare zi. 

Campusul nu duce lipsă de nimic. Nici măcar de o spălătorie ca-n filme.

Taxa pentru un elev în campusul Liceului Petru Rareş este de 35 de lei pe lună. Primăria a făcut deja anchete sociale şi 70 de elevi ar putea fi cazaţi la internat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre cele mai moderne campusuri de liceu din România e, surprinzător, gol. Motivul pentru care elevii nu dau buzna