Antena Meniu Search
x

Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024. Este Anul Dragonului de Lemn

Anul Nou Chinezesc 2024. Anul Dragonului de Lemn este un an special. Dragonul este simbolul puterii, al curajului şi al succesului. În zodiacul chinezesc, lemnul este elementul flexibilităţii şi al creativităţii.

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 12:57

Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024. Este Anul Dragonului de Lemn
Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024. Este Anul Dragonului de Lemn - Profimedia

De Anul Nou Chinezesc, oamenii se curăţă de energiile negative şi se pregătesc pentru o nouă perioadă plină de prosperitate. Alte obiceiuri pe care le respectă chinezii de Anul Nou este purtatul de haine roşii şi aprinderea artificiilor.

Anul Nou Chinezesc începe pe 10 februarie 2024

Anul Nou Chinezesc începe pe 10 februarie 2024, atunci când va avea loc trecerea de la Anul Iepurelui la Anul Dragonului de Lemn. 

În cultura chineză, Anul Nou Chinezesc este o sărbătoare extrem de importantă şi ţine 15 zile. Anul Dragonului de Lemn va fi un an al norocului şi al succesului. Totodată, pentru că lemnul este asociat cu dezvoltarea şi armonia, este un an bun pentru persoanele care vor să iasă din zona de confort.

Pe acelaşi subiect

Este Anul Dragonului de Lemn în horoscopul chinezesc

Anul Dragonului de Lemn va fi o perioadă marcată de creativitate. Oamenilor le va fi mai uşor să lucreze în echipe şi să lase deoparte egoismul şi răutăţile. Lumea va fi mai răbdătoare şi va avea o toleranţă mai mare la micile neînţelegeri.

Dacă vrei să începi un nou proiect pe plan profesional, Anul Dragonului de Lemn este cea mai bună perioadă pentru acest lucru. Dragonul de Lemn este semnul succesului şi al forţei şi îşi urmează mereu ambiţiile şi pasiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024. Este Anul Dragonului de Lemn