Antena Meniu Search
x

Video Căprioara blocată pe terenul din Cluj-Napoca a fost salvată după ce a intrat în mall. Vânătorii au vrut iniţial să hăituiască animalul spre pădure

Abia astăzi, în a 16-a zi autorităţile iau măsuri pentru salvarea căpriorului rămas captiv pe un teren dintre dn1 şi un mall din Cluj-Napoca. După ce în ultimele zile au pasat problema de la unii la alţii, cei responsabili desfăşoară în acest moment o operaţiune de mutare a animalului.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.08.2021, 09:06

Vezi și

Din fericire, căpriorul a fost capturat chiar în interiorul centrului comercial, acolo unde s-a adăpostit de vânătorii care au încercat să îl hăituiască spre pădure. Toată operaţiunea a început în această dimineaţa la ora 5.30, când cei de la AGVPS, de la asociaţia vânătorilor, dar şi cei de la garda forestieră au venit aici pe terenul în care animalul a rămas captiv şi folosindu-se de un binoclu cu termoviziune au reuşit să îl localizeze.

Caprioara, salvată după 16 zile

Iniţial s-a încercat tranchilizarea acestuia pentru că era o operaţiune mult mai uşoară, însă acesta a devenit activ, a devenit agitat, astfel că medicii veterinari nu s-au putut apropia la mai mult de 30 de metri faţă de acesta, astfel că s-a renunţat la această idee.

Mai apoi vânătorii au făcut cerc în jurul animalului şi au încercat să îl hăituiască spre pădure, dar acesta a reuşit să intre în centrul comercial unde a fost şi capturat. Din nefericire, animalul s-a rănit uşor la bot, motiv pentru care a fost transportat la o clinică veterinară, iar după ce medicii de acolo îşi vor da acceptul va fi transportat într-o pădure, la o distanţă destul de mare faţă de oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Căprioara blocată pe terenul din Cluj-Napoca a fost salvată după ce a intrat în mall. Vânătorii au vrut iniţial să hăituiască animalul spre pădure