Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce punem pe masa de Revelion

N-am strâns bine masa de Crăciun, că întindem alta. De Revelion. La fel de bogată în feluri, dar şi în calorii. Lângă sarmale adăugăm un peşte. Iar lângă vin, un pahar de şampanie

de Redactia Observator

la 28.12.2014 , 19:44

N-am strâns bine masa de Crăciun, că întindem alta. De Revelion. La fel de bogată în feluri, dar şi în calorii. Lângă sarmale adăugăm un peşte. Iar lângă vin, un pahar de şampanie. 

Reporterii Observator le-au cerut o demonstraţie bucătarilor. Dar şi sfatul nutriţioniştilor. Propunerea lor: gustăm din toate, mâncăm puţin. Şi punem câteva felii de ananas pe masă. Pentru digestie.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?
Observator » Ştiri sociale » Ce punem pe masa de Revelion