Antena Meniu Search
x

Ce punem pe masa de Revelion

N-am strâns bine masa de Crăciun, că întindem alta. De Revelion. La fel de bogată în feluri, dar şi în calorii. Lângă sarmale adăugăm un peşte. Iar lângă vin, un pahar de şampanie

Vezi și

N-am strâns bine masa de Crăciun, că întindem alta. De Revelion. La fel de bogată în feluri, dar şi în calorii. Lângă sarmale adăugăm un peşte. Iar lângă vin, un pahar de şampanie. 

Reporterii Observator le-au cerut o demonstraţie bucătarilor. Dar şi sfatul nutriţioniştilor. Propunerea lor: gustăm din toate, mâncăm puţin. Şi punem câteva felii de ananas pe masă. Pentru digestie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Ce punem pe masa de Revelion