Antena Meniu Search
x

Cel mai cunoscut criminalist din România, Florian Eniţă, a ieşit la pensie

Cel mai cunoscut criminalist din România, Florian Eniţă, a ieşit la pensie. În 2018 a primit distincţia Poliţistul Anului, acordată de MAI.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.01.2020, 08:56

Florian Eniţă s-a pensionat
Cel mai cunoscut criminalist din România, Florian Eniţă, a ieşit la pensie - Facebook

Cel mai cunoscut criminalist din România, Florian Eniţă, a ieşit la pensie. În 2018 a primit distincţia Poliţistul Anului, acordată de MAI.

"Florian Eniță, „de la Omoruri”, este un polițist care, în cei peste 20 de ani de carieră, și-a etalat cu prisosință numeroase calități, care pot fi restrânse astfel: un adevărat profesionist.

Colegii îl apreciază enorm. Are întotdeauna răbdare, este minuțios și ingenios.

Titlul de "polițistul anului" primit anul trecut nu a fost o surpriză pentru noi. Nu ne-a surprins nici declarația lui, de la vremea respectivă: „această distincție pe care am primit-o să știți că este meritul întregului serviciu, al echipei din care eu fac parte.”

Pe acelaşi subiect

Absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, promoția 1997, Florian ne-a vorbit despre motivație: "Mi-a plăcut dreptatea dintotdeauna". Dar tot el afirmă cu precauție "Să nu vă gândiți că m-am uitat la filme și de aceea mi-a plăcut această meserie. Un film nu are nicio legătură cu realitatea".

Florian Eniță a participat la numeroase anchete, a condus numeroase cercetări, multe dintre acestea reprezentând cazuri celebre. Un simplu "search pe Google" generează suficiente referințe privind rezultatele muncii acestui profesionist.

Începutul acestui an îi aduce celui pe care vom continua să-l considerăm colegul nostru o nouă etapă în viață, odată cu pensionarea.

Îi mulțumim pentru devotament și nopțile nedormite petrecute la muncă, pentru a nu lăsa să-i scape vreunul dintre autorii faptelor cu violență.

Mult succes în continuare, domnule colonel (r)! Suntem onorați și recunoscători că ați făcut parte din echipa Poliției Capitalei!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cel mai cunoscut criminalist din România, Florian Eniţă, a ieşit la pensie