Antena Meniu Search
x

Centre mobile de instruire a paramedicilor SMURD, deschise în Prahova

Două centre mobile de instruire pentru paramedicii SMURD au fost inaugurate în comuna Blejoi din Prahova. Salvatorii vor fi formaţi şi pregătiţi pentru situaţii de urgenţă care necesită descarcerare şi asistenţă medicală amănunţită.

Vezi și

Două centre mobile de instruire pentru paramedicii SMURD au fost inaugurate în comuna Blejoi din Prahova. Salvatorii vor fi formaţi şi pregătiţi pentru situaţii de urgenţă care necesită descarcerare şi asistenţă medicală amănunţită. La eveniment a participat şi Raed Arafat, dar şi aproape 150 de elevi de gimnaziu care au fost iniţiaţi în tehnici de prim ajutor. 

SMURD are acum în dotare două centre mobile pentru formarea şi pregătirea medicilor şi asistenţilor. Raed Arafat a prezentat autospecialele cu dotări de ultimă generaţie, în Prahova. Iar cu prilejul inaugurării lor, voluntarii SMURD au oferit şi un curs de prim ajutor pentru elevii de gimanziu.

Copiii au fost ochi şi urechi la explicaţiile voluntarilor, iar mulţi dintre ei chiar sunt tentaţi să devină salvatori în viitor.

Cele două centrele mobile de instruire vor ajunge şi în alte oraşe din ţară, însoţite de o echipă de peste 10 instructori SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Centre mobile de instruire a paramedicilor SMURD, deschise în Prahova