Antena Meniu Search
x

Centrul statiunii Sinaia va fi blocat timp de doua luni

Mai multe drumuri din statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, vor fi inchise circulatiei autovehiculelor si pietonilor timp de doua luni, pentru lucrari de reabilitare a infrastructurii

Traficul rutier si circulatia rutiera vor fi restrictionate, pentru doua luni, pe mai multe tronsoane de drum din Sinaia, unde se desfasoara lucrari de reabilitare a infrastructurii, conform Mediafax.

Lucrarile au inceput astazi, 16 mai, cu Bulevardul Ferdinand, una dintre cele mai circulate artere rutiere din statiune. Acesta va fi inchis din dreptul intrarii pe Aleea Pelesului pana la intersectia cu Drumul National 1, traficul fiind complet blocat. Circulatia autovehiculelor se va realiza din Calea Brasovului, continuare strazile 13 Septembrie- Bulevardul Carol I.

Din 20 mai, de la ora 9:00, circulatia rutiera va fi blocata pe strada Octavian Goga, din dreptul intrarii in Parcul "Dimitrie Ghica", pana la intersectia cu strada Eroilor. Traficul rutier se va face pe strada Aosta- strada Spatar Mihail Cantacuzino- strada Eroilor.

Tot din 20 mai va fi inchis si Bulevardul Republicii din dreptul Bisericii Sf. Ilie pana la Hotel International. Astfel, circulatia pietonala se va realiza pe partea dreapta in sensul de mers spre centru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Centrul statiunii Sinaia va fi blocat timp de doua luni