Antena Meniu Search
x

Cod galben de ninsori şi viscol în 12 judeţe. Traficul feroviar, dat peste cap

În Gara de Nord, un tren care venea de la Arad a ajuns cu o întârziere de patru ore şi jumătate, iar unul care venea de la Timişoara a întârziat peste două ore.

Vezi și

În Gara de Nord, un tren care venea de la Arad a ajuns cu o întârziere de patru ore şi jumătate, iar unul care venea de la Timişoara a întârziat peste două ore. Călătorii spun că pe lângă timpul pierdut pe drum, au avut de suportat şi un frig pătrunzător, pentru că vagoanele nu ar fi fost încălzite.

Pe tabela sosiri din Gara de Nord, întârzierea trenurilor care veneau din vestul ţării se cronometra în sute de minute. 

Cu peste două ore de întîrziere, a ajuns la destinaţie un tren plecat din Timişoara. O parte din călători au mers tot drumul în frig. Mai târziu decât era planificat au ajuns în Bucureşti şi călătorii plecaţi din Arad.

Autorităţile spun că circulaţia trenului a fost oprită după ce un copac a căzut şi a rupt firele de înaltă tensiune în zona lăcalităţii Radna, la 35 de kilometri de Arad. Căltorii care au urcat în tren pe traseu spun că nu au primit nicio explicaţie în gări.

Înainte de sărbătorile de iarnă, şase trenuri care au plecat din vestul ţării cu sute de călători au avut într-o singură zi şi câte zece ore de întârziere din cauza viscolului şi ninsorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cod galben de ninsori şi viscol în 12 judeţe. Traficul feroviar, dat peste cap