Antena Meniu Search
x

Cod roșu de distracție pe litoral

După codul roşu de pe litoral, urmează codul de distracţie. Însetaţi de soare, turiştii au umplut plajele.

Vezi și

 După codul roşu de pe litoral, urmează codul de distracţie. Însetaţi de soare, turiştii au umplut plajele. Doamnele şi domnişoarele au renunţat bucuroase la cât mai multe piese de vestimentaţie, ca nu cumva să rateze vreo rază.

Nici nu s-au uscat bine şezlongurile, că turiştii şi-au reluat programul la plajă. Furtunile de zilele trecute nu i-au speriat deloc. Unii au reuşit, chiar, să facă plajă printre picături.

La toate barurile de pe plajă răsuna astăzi muzica. DJ-ii şi animatoarele şi-au reluat locurile de cinste după o pauză destul de lungă. Turiştii care au petrecut toată săptămâna pe litoral n-au prea avut multe motive de bucurie. Ploaia şi vântul le-au stricat planurile. Multe terase au fost închise şi temperaturile abia dacă au trecut de 20 de grade Celsius.

Agenţii economici spun că vremea le-a stricat toate apele şi că vor recupera cu greu pierderile din ultima perioadă. Meteorologii vin cu veşti bune pentru săptămânile care vin. În sfârşit vine vara. De săptămâna viitoare, temperaturile vor depăşi 30 de grade în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Cod roșu de distracție pe litoral