Antena Meniu Search
x

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi spera sa-si imbunatateasca imaginea cu ajutorul unui studiu

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi ne pregateste ceva. Nu o autostrada, asa cum ne-ar placea sa credem, ci un studiu. Unul despre cat de satisfacuti sunt romanii de infrastructura

Vezi și

Cum Romania are cele mai bune si cele mai multe autostrazi din Uniunea Europeana mai marii Companiei de Drumuri si Autostrazi s-au gandit ca mai au o singura problema de rezolvat. Imaginea institutiei. Asa ca au comandat, firesc, un studiu. Un studiu pentru a ne testa gradul nostru de satisfactie cu privire la infrastructura romaneasca. Si nu vine gratis. Costa 37.000 euro! “Satisfactia” strainilor care ne viziteaza e clara. “Unele dintre drumuri nu sunt atat de bune”, a spus un austriac.

Insa cei de la CNADNR vor sa stie cat de satisfacuti sunt romanii. Sunt puse la bataie doua contracte. Unul dintre ele vizeaza achizitia de "servicii de consultanta in gestiune marketing" si se numeste „Construirea de strategii de imagine referitoare la activitatea CNADNR". Cu alte cuvinte, tara arde si CNADNR se piaptana. Pentru a-i scuti macar de plata a jumatate din suma, am pus noi umarul la treaba. Si am facut un sondaj, printre soferi, pe Autostrada Soarelui, caci studiul vizeaza indeosebi numeroasele autostrazi romanesti. “Nu-i nevoie de studiu, pot sa vina in parcari sa vada gradul de satisfactie pe fetele noastre, a celor care participa la trafic”, a spus un sofer.

Problemele autostrazilor din Romania sunt stiute de ani de zile. Avem sute de kilometri ramasi doar pe hartie. Lucrari intarziate. Bani cheltuiti inutil. Pe autostrazile abia terminate, greu apar primele spatii de servicii. In schimb, apar inca de la inaugurare primele gropi. Se fura. Inclusiv gardurile de pe margine. Si e risc de accidente de la fiecare animal intrat pe sosea, din camp. Acestea, dar si multe altele, vor stabili gradul de "satisfactie" al romanilor cand vine vorba de drumurile patriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi spera sa-si imbunatateasca imaginea cu ajutorul unui studiu