Antena Meniu Search
x

Agitatie la scoala: Copiii si-au prezentat colectia de poze din vacanta

Ce-ar fi o vacanta "tare" fara dovezi. Dovezi care-i fac pe prieteni sa se bucure, pe colegi sa te invidieze, iar pe dusmani sa moara de ciuda. A fost rumoare pe holurile si in curtile scolilor astazi, in prima zi de cursuri

Vezi și

"Aici eram", "aici am facut", "aici am mers". Telefoanele copiilor abia intorsi din vacanta aproape ca nu mai au memorie de atatea poze. De la munte la mare sau invers, de pe plajele insorite in creierii muntilor. N-au ratat nimic. Au mers cu parintii, e drept. Dar au petrecut cu prietenii. “Aici eram in drum spre munte si-am prins un pic de zapada. Aici eram in masina, ne distram”, a povestit o eleva.

Mare motiv de mandrie sa te intorci din vacanta. Colegii sa te-ntrebe pe unde-ai fost si sa nu te mai opresti din vorbit. Pentru ca ai ce povesti. Iar fiecare moment de "nebunie" a fost, desigur, imortalizat si pus la loc de cinste, pe Facebook.

Printre povesti spuse in soapta, au primit si o veste rostita cu voce tare. De la profesori. Urmeaza perioada testelor. Dar nici asta nu le-a umbrit copiilor bucuria. Ca doar dupa examinari urmeaza. vacanta de vara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Agitatie la scoala: Copiii si-au prezentat colectia de poze din vacanta