Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil mort în spitalul murdar

O mamă acuză Spitalul Judeţean din Constanţa că băiatul ei a murit acolo din cauza mizeriei. David Nicolas avea cinci luni şi a fost internat cu o banală răceală

de Redactia Observator

la 29.01.2015 , 19:46

O mamă acuză Spitalul Judeţean din Constanţa! Crede că băiatul ei a murit acolo din cauza mizeriei. David Nicolas avea cinci luni şi a fost internat cu o răceală

Un virus pe care l-ar fi luat din spital i-ar fi adus, însă, sfârşitul. Zeci de mame care au mers acolo cu bebeluşii lor se plâng din aceeaşi cauză. Reprezentantii spitalului spun însă că nu au bani de investiţii.

Oana îşi priveşte acum copilul în fotografii. David-Nicolas a murit în spitalul judeţean din Constanţa, unde mama l-a dus pentru o banală răceală. Băieţelul începuse să piardă în greutate. Şi să facă febră.

Vezi și

Condiţiile de pe secţia de pediatrie a spitalului judeţean din Constanţa sunt greu de suportat, acuză familia. De ele se plâng şi alte mămici.

Conducerea spitalului judeţean Constanţa spune că singura soluţie ar fi să ridicarea unei clădiri noi, dar nu exist bani.

Zeci de mame nemulţimite de secţia de pediatrie a spitalului şi-au împărtăţit experienţele pe o reţea de socialiare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Copil mort în spitalul murdar