Antena Meniu Search
x

Crăciunul trecut, a fost abandonat de tată pe o bancă din Bârlad. Anul acesta, îl aşteaptă pe Moş lângă bradul bunicilor

Toni a fost abandonat de două ori. Ultima oară, anul trecut. Înainte de Crăciun. Un an a mers la psiholog. Şi aproape tot atât s-au chinuit şi asistenţii maternali care l-au mai avut în grijă să îl ia înapoi. Băieţelul abandonat de tată pe o bancă din Bârlad va avea în sfârşit un Crăciun fericit, acasă. Mamaie şi tataie, care l-au crescut de la trei ani, l-au luat din nou în casa lor.

Vezi și

Toni a fost abandonat de două ori. Ultima oară, anul trecut. Înainte de Crăciun. Un an a mers la psiholog. Şi aproape tot atât s-au chinuit şi asistenţii maternali care l-au mai avut în grijă să îl ia înapoi.

Băieţelul abandonat de tată pe o bancă din Bârlad va avea în sfârşit un Crăciun fericit, acasă. Mamaie şi tataie, care l-au crescut de la trei ani, l-au luat din nou în casa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Crăciunul trecut, a fost abandonat de tată pe o bancă din Bârlad. Anul acesta, îl aşteaptă pe Moş lângă bradul bunicilor