Antena Meniu Search
x

Curăţenie doar când vine vorba de control la spitalul Sf. Ioan

În spitalele din România, toţi angajaţii sunt harnici când vine şeful în vizită. Controalele ministrului Sănătăţii le face pe femeile de serviciu să pună mâna pe cârpă. Mai mult de faţadă. "Hărnicia" aceasta l-a lăsat fără funcţie pe directorul unui spital din Capitală.

Vezi și

Reporterii Observator au descoperit că de fapt problemele se ascund bine după uşi. Deşeuri cu risc biologic sunt depozitate în toatele. Urmăriţi un reportaj filmat cu camera ascunsă la Spitalului de urgenţe Sf Ioan.

Într-un spital de urgenţe se intră fără a avea vreo urgenţă. Ca simplu vizitator şi în afara programului de vizite. Spitalul de urgenţe Sf Ioan din Capitală are pereţii de parcă sunt ai unei clădiri abandonate.

În toalete, este ascuns pericolul. Unul biologic. Dar nu din cauza instalaţiilor ruginite sau a lipsei becurilor.

Culmea, aceste imagini au fost filmate după ce spitalul a fost vizitat de ministrul Sănătăţii, împreună cu secretarul de stat Raed Arafat. Doar în acele momente, angajaţii au făcut şmotru. Dar nu i-au impresionat pe şefi. Mai ales că urgenţele nu respectă regulile.

Directorul spitalului recunoaşte că nu poate face mai multe fără ajutorul suprem. Ministrul l-a ajutat. l-a scăpat repede de funcţia de manager. L-a demis după doar 4 luni de când a fost numit director.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Curăţenie doar când vine vorba de control la spitalul Sf. Ioan