Antena Meniu Search
x

Distanțarea în Centrul Vechi, controlată cu mascații

Bucureştenii care n-au ajuns la mare sau la munte au umplut Centrul Vechi, noaptea trecută. La fel şi poliţiştii, care au încercat să se asigure că petrecăreţii nu stau prea aproape unii de alţii. Prezenţa lor nu i-a intimidat însă, pe tinerii care au transformat străzile într-o mare discotecă. Mască n-au purtat decât angajaţii teraselor, iar distanţarea socială nu a respectat-o nimeni.

de Redactia Observator

la 12.07.2020, 12:17

Vezi și
  • Centrul Vechi din București, o mare discotecă
  • Distanțarea socială a devenit o amintire

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nimic, însă, nu pare să le deranjeze distracţia tinerilor. Nici măcar venirea mascaţilor.

"Absolut nu cred în acest virus. Din prieteni, rude, apropiaţi nu am pe nimeni care să se îmbolnăvească de acest virus. Cred că e o nouă organigramă la nivel mondial", este de părere un tânăr.

Bărbatul nu e impresionat nici de numărul foarte mare al infectaţilor din ţara noastră: 698 numai ieri. Nici ceilalţi tineri nu respectă regulile. Mască nu poartă decât poliţiştii şi angajaţii cluburilor, iar despre distanţare socială nici nu poate fi vorba.

Ca să-i facă să respecte regulile, poliţiştii au stat de vorbă aproape cu fiecare tânăr în parte. Din păcate, măsura nu a prea avut succes.

În urmă cu câteva ore, primul ministru le-a cerut şefilor de instituţii cu atribuţii în combaterea pandemiei de COVID-19 să intensifice acţiunile de control la terase, restarante, benzinării şi cluburi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Distanțarea în Centrul Vechi, controlată cu mascații