Antena Meniu Search
x

Dorul de copil a determinat-o pe soprana Diana Croitoriu să se sinucidă

Dorul de copil a dus-o pe soprana Diana Croitoriu la un pas de moarte. Artista a vrut să-şi ia viaţa pentru că fostul ei iubit francez nu o lasă să-şi ia copilul în România.

Vezi și

Dorul de copil a dus-o pe soprana Diana Croitoriu la un pas de moarte. Artista a vrut să-şi ia viaţa pentru că fostul ei iubit francez nu o lasă să-şi ia copilul în România.

De pe patul de spital, soprana a povestit că ani de zile a îndurat bătăi de la fostul ei soţ. Acum vrea să-şi revină şi să găsească o soluţie să fie lângă fiul ei.

Puterea din voce i s-a stins. De două zile, soprana Diana Croitoriu se află pe patul de spital.

Ieri, a cerut ajutorul medicilor, după ce a anunţat pe internet că vrea să-şi ia viaţa.

"De ani mulţi îndur bătăi şi jigniri ca să pot să fiu alături de copilul meu. Fostul meu partener îmi spune că sunt o româncă înapoiată şi că nu-şi lasă fiul să vină în România, o ţară din Evul Mediu. Mor fără fiul meu."

Diana Croitoriu a părăsit România şi s-a mutat în Franţa imediat ce a terminat liceul. Acolo şi-a întâlnit partenerul şi tot acolo a cunoscut succesul, pe marile scene de operă.

Dar, în spatele succesului ei, Diana a ascuns mult timp o dramă.

Diana a ajuns la marginea abisului când şi-a pierdut familia. Fiul ei, în vârstă de 6 ani, a rămas cu tatăl său francez.

"Fiul meu mi-a zis că ar vrea să se facă doctor ca să-mi repare inima, să nu mai plâng. Tot ce îmi doresc e să mă ajute cineva să revin în România, pentru totdeauna, cu copilul meu. Nimic altceva."

Un psiholog o va ajuta pe Diana să depăşească gândul morţii. Acum patru ani, depresia puternică a învins o altă soprană. Pe Roxana Briban, solistă la Opera Naţională, care s-a sinucis la 39 de ani.

Acum, Diana Croitoriu încearcă să lupte din nou pentru viaţă şi pentru fiul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Dorul de copil a determinat-o pe soprana Diana Croitoriu să se sinucidă