Antena Meniu Search
x

Doua case din Dambovita au fost mistuite de flacari, din cauza unei lumanari lasate aprinse

Slabiciunea pentru alcool i-a luat mintile unui barbat din Dambovita si a lasat pe drumuri doua familii. Omul s-a grabit sa ajunga la un prieten, cu care avea de gand sa inchine mai multe pahare cu alcool, si a uitat sa stinga o lumanare lasata aprinsa in casa

Vezi și

Locuinta a fost inghitita imediat de flacari, care au ajuns apoi si la casa unui vecin. Patru autospeciale de pompieri au intervenit sa stinga coloanele de foc.

Omul l-a lasat, acum, fara casa. A uitat o lumanare aprinsa pe masa si o singura scanteie a fost suficienta ca sa distruga cele doua locuinte.

Cativa vecini au vazut coloanele mari de foc si au chemat imediat ajutoare. Cand au ajuns pompierii, casele ardeau violent.

Pompierii au golit mai multe autospeciale cu apa si spuma pana au reusit sa inlature pericolul. Ca sa fie siguri ca focul nu se va reaprinde, ei au smuls bucata cu bucata tabla de pe acoperisurile caselor si au udat bine cu apa.

Barbatul din cauza caruia a izbucnit incendiul va trebui sa-si caute, de acum, adapost pe la rude. Pompierii nu au reusit sa mai salveze nimic din locuinta lui.

In plus, omul va fi nevoit sa suporte si pagubele de cateva zeci de mii de lei pe care le-a provocat. Nici una dintre case nu era asigurata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Doua case din Dambovita au fost mistuite de flacari, din cauza unei lumanari lasate aprinse