Antena Meniu Search
x

După ce a scăpat din două accidente grave, Neluţu Trandafir este fericit că a reuşit, din nou, să salveze vieţi

A supravieţuit după două accidente cumplite şi s-a născut a treia oară! Neluţu Trandafir, fost concurent la X Factor, ne-a povestit de pe patul de spital cum a trecut din nou pe lângă moarte. Ieri, maşina specială pe care o conducea a fost zdrobită de un şofer prea grăbit. Pe acelaşi drum unde, cu 26 de ani în urmă, artistul a rămas invalid.

Vezi și

 A supravieţuit după două accidente cumplite şi s-a născut a treia oară! Neluţu Trandafir, fost concurent la X Factor, ne-a povestit de pe patul de spital cum a trecut din nou pe lângă moarte. Ieri, maşina specială pe care o conducea a fost zdrobită de un şofer prea grăbit. Pe acelaşi drum unde, cu 26 de ani în urmă, artistul a rămas invalid. Atunci, a încercat să evite o copilă şi a ales să intre într-un stâlp. Gestul lui nobil l-a ţintuit pentru totdeauna într-un scaun cu rotile.

Era teama vieţii lui, după ce un accident l-a condamnat, în urmă cu 26 de ani, la o viaţă în cărucior. Ieri, pe aceeaşi şosea, Neluţu Trandafir şi-a retrăit coşmarul.

Datorită lui, cu toţii au supravieţuit. Artistul şi soţia lui au fost grav răniţi, la fel şi şoferul vinovat şi o altă pasageră. Pentru a doua oară în viaţa lui, Neluţu Trandafir a salvat vieţi, cu riscul propriei vieţi. Acum 26 de ani, s-a sacrificat ca să salveze o copilă.

Neluţu Trandafir şi-a dus la capăt şi visul de a cânta pe o mare scenă. La X Factor, vocea lui tulburătoare a stârnit lacrimi, respect şi aplauze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » După ce a scăpat din două accidente grave, Neluţu Trandafir este fericit că a reuşit, din nou, să salveze vieţi