Antena Meniu Search
x

Elena Udrea are de dat statului şi martorilor din dosarul "Gala Bute" peste 3 milioane de euro (VIDEO)

Pe lângă anii de închisoare, Elena Udrea a mai primit astăzi o lovitură. Are de dat statului şi martorilor din dosar o avere: peste 3 milioane de euro.

Vezi și

Pe lângă anii de închisoare, Elena Udrea a mai primit astăzi o lovitură. Are de dat statului şi martorilor din dosar o avere: peste 3 milioane de euro.

Cea mai mare sumă trebuie să o plătească Elena Udrea către Autoritatea de Turism pe care a păgubit-o: peste 8 milioane de lei. Adică, aproape 2 milioane de euro. În plus, statul- în folosul său- mai confiscă de la fostul ministru 500 de mii de lei. Aproximativ 100 de mii de euro. Martorilor din dosar, adică celor care au susţinut permanent că i-au dat şpagă, Udrea trebuie să le dea înapoi 900 de mii de euro. Este vorba exact despre cea mai mare dintre sumele amintite ca şpagă în dosar, bani pe care Udrea i-ar fi luat chiar în sediul ministerului, într-o geantă neagră de voiaj.

Ca să se asigure că recuperează banii, Udrea are deja sechestru pus pe bunuri. Şi acesta se menţine până la plata sumelor despre care vorbeam.

Potrivit propriei declaraţii de avere, fostul ministru al turismului deţine 27 de terenuri dintre care 7 în Bucureşti, obţinute prin partaj de la fostul soţ. Restul sunt în judeţul Călăraşi, printre care şi în celebra comună Nana. Udrea mai deţine câteva milioane de lei în conturi şi acţiuni de la 4 companii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea are de dat statului şi martorilor din dosarul "Gala Bute" peste 3 milioane de euro (VIDEO)