Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, declaratii de iubire pe Facebook

Daca Elena Udrea si-ar strange toate declaratiile de dragoste primite, ar avea de-un volum de poezii! In cea mai recenta dovada de iubire, publicata de un fan indragostit pe internet, blonda este comparata cu o nebuloasa stelara

Vezi și

Daca Eminescu traia acum, nu mai avea ochi pentru Veronica. O alta blonda este astazi muza preferata de poeti. De cand Cocos a parasit gospodaria, Udrea atrage pretendenti ca un magnet. Unul dintre ei nu a mai suportat tacerea si si-a asternut iubirea, in rime, pe Facebook. "Tu esti lumina cea mai de pret./Si ca-n cele mai frumoase povesti,/ Tu ma calauzesti ca pe un print calaret".

Pe pagina de Facebook, printul calaret spune ca a studiat la "sef armasar". Are un tricou cu mitraliera, il cheama Adi Pistol si trage! Scrie ca si cum cineva i-ar fi incurcat tastele, dar nu se lasa. Dupa ce a publicat cateva strofe, a momit-o pe Udrea, printr-un comentariu. Daca politicianul pe tocuri a dat curs invitatiei, a aflat ca e o nebuloasa. "Esti o nebuloasa stelara, ce-mi invaluie gandurile. Si adio viata amara./ Cu tine traiesc cu adevarat clipele. Inger iubitor. Si pretutindeni calauzitor".

Pistol, spirit romantic mereu in cautarea rimei perfecte, are un rival pe masura. Petre Craete, Taranul cu Maserati. "Stimabila Elena Udrea, eu sa stii ca m-am indragostit de matale". Are flori si are bani. Si, dupa cum stim deja, are si Maserati. Dar Udrea e femeie independenta. Asa ca unii ii ofera si dragoste, si loc de munca.

Insa blonda este ocupata cu salvarea festivalului de la Mamaia, care poate ramane fara finantare. O poate ajuta Craete!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea, declaratii de iubire pe Facebook