Antena Meniu Search
x

Elena Udrea face cărări la poliţie

Elena Udrea e consemnată în Capitală. Politicianul nu are voie să plece din Bucureşti şi trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână la secţia de poliţie

Vezi și

Elena Udrea e consemnată în Capitală. Politicianul nu are voie să plece din Bucureşti şi trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână la secţia de poliţie. 

Acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, Elena Udrea s-a prezentat astăzi la Secţia de Poliţie nr 2 din Capitală pentru a afla condiţiile controlului judiciar, o măsură impusă ieri, de procurorii DNA.

Elena Udrea a ajuns cu puţin înainte de ora 10 şi a spus la intrare în secţia de poliţie că va face dezvăluiri în dosarul în care este implicată. De alfel, după cele 20 de minute petrecute în secţia de poliţie, Elena Udrea a ieşit şi a comunicat ziariştilor măsura controlului judiciar şi zilele în care trebuie să se prezinte în faţa poliţiştilor, în zilele de marţi si de vineri, de la ora 11, timp de 60 de zile, începând cu data de 29 ianuarie, pâna la 29 martie.

De alfel, Elena Udrea nu are voie sa părăsească capitala, daca trebuie sa schimbe domiciliul, sa anunte in prealabil procurorul de caz şi sa vorbeasca cu inculpatii sau martorii din dosar. dacă nu respectă aceaste interdicţii, Elena Udrea ar putea să fie arestată la domiciliu sau arestată preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea face cărări la poliţie