Antena Meniu Search
x

Elevul din Tulcea injunghiat de un coleg era sa-si piarda viata pentru o minge de fotbal!

Elevul din Tulcea injunghiat de un coleg era sa-si piarda viata pentru o minge de fotbal! A fost batut, tarat si taiat, pentru ca a indraznit sa intervina in meciul unor adolescenti. Scena socanta a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

Vezi și
Un scandal care ar fi putut sa bage in mormant un elev de 19 ani, o bataie pornita din senin, in curtea liceului Metalurgic din Tulcea. Si totusi, nu e ceea ce pare. Cei doi adolescenti au ceva de impartit. Si isi impart pumni. Colegii lor sar sa ii desparta. Tot cu pumnii. Rand pe rand, 11 elevi se arunca in lupta.

Prins in mijlocul lor, Alexandru incearca sa se apere. Dar e singur in fata unei gasti intregi. Singur, in fata unui cutit.

Un adolescent de 16 ani l-a injunghiat fara sa clipeasca. Era suparat pe Alexandru dintr-un motiv stupid. Agresorul juca fotbal pe terenul scolii si a aruncat mingea inspre Alexandru. A primit-o inapoi prea rapid, iar asta l-a enervat de moarte.

Injunghiat, lovit si tarat pe jos, Alexandru a reusit sa fuga de agresorul sau. A ajuns la spital plin de sange si a avut noroc sa traiasca. In haosul creat, lama cutitului ar fi putut sa-i atinga orice: gatul, plamanii sau chiar inima. La doua saptamani de la incident, agresorul este cercetat in libertate.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Elevul din Tulcea injunghiat de un coleg era sa-si piarda viata pentru o minge de fotbal!