Antena Meniu Search
x

Festivalul Bucuriei, organizat înainte de vizita Papei în România

Cu doar trei săptămâni înainte de vizita Papei Francisc în România, pregătirile sunt în toi şi în rândul credincioşilor. Sute de oameni şi-au dat întâlnire la Festivalul Bucuriei, unde au gătit, au cântat şi au aflat mai multe informaţii despre Suveranul Pontif.

de Redactia Observator

la 12.05.2019, 02:10

Vezi și

Cu doar trei săptămâni înainte de vizita Papei Francisc în România, pregătirile sunt în toi şi în rândul credincioşilor. Sute de oameni şi-au dat întâlnire la Festivalul Bucuriei, unde au gătit, au cântat şi au aflat mai multe informaţii despre Suveranul Pontif. Tot sâmbătă, pe reţelele de socializare a fost lansat şi imnul oficial dedicat vizitei istorice.

După ce au vizionat şi intonat în cor imnul oficial al vizitei Papei Francisc în România, credincioşii au aflat şi care este mâncarea preferată a Suveranului Pontif.

Apio, frunză de ţelină, morcovi, ceapă călită uşor, uşor. După aceea, am adăugat orez crud, tras puţin la tigaie, vin alb şi spanac. Şi încet, încet, lucrul cel mai important, un orez risotto de calitate şi adăugarea apei sausuc de legume, încet, încet până când e cremos.

La finalul degustării, credincioşii s-au îndulcit cu îngheţată şi au imortalizat clipele petrecute împreună.

Suveranul Pontif va sosi în România pe 31 mai şi va poposi la noi în ţară până pe 2 iunie. El va oficia o slujbă liturgică la Catedrala Sf. Iosif din Bucureşti şi va ajunge şi în Iaşi şi la Şumuleu Ciuc. Primele bilete pentru eveniment au fost tipărite. Atenţie, însă! Dacă participanţii pierd biletul, nu mai pot intra în zonele oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Festivalul Bucuriei, organizat înainte de vizita Papei în România