Antena Meniu Search
x

Fetiță de nici 2 ani, găsită înecată în râul Șieu din Bistrița-Năsăud. Micuța nu a răspuns la manevrele de resuscitare

O fetiță de un an și 10 luni a fost găsită luni înecată în râul Șieu, pe raza localității Domnești, județul Bistrița-Năsăud.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.04.2021, 18:20

Fetiță de 1 an și 10 luni, găsită fără suflare într-un pârâu din Bistrița-Năsăud. Micuța nu a răspuns la manevrele de resuscitare
Salvatorii ISU au făcut tot posibilul să o salveze, însă corpul micuței nu a răspuns manevrelor de resuscitare - www.bistriteanul.ro
  • Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului medical, organismul fetiței nu a răspuns manevrelor aplicate în cadrul protocolului de resuscitare, astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost nevoit să ii declare decesul la locul solicitării, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Un echipaj SMURD a intervenit luni în localitatea Domnești, unde o fetiță a fost scoasă din apă, inconștientă, transmite Mediafax.

Reprezenții ISU Bistrița-Năsăud susțin că fetița nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, iar medicii au declarat decesul acesteia.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, fetița în vârstă de un an și 10 luni a fost găsită dintr-un pârâu din localitate. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

- Știre în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fetiță de nici 2 ani, găsită înecată în râul Șieu din Bistrița-Năsăud. Micuța nu a răspuns la manevrele de resuscitare