Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini din locul unde a fost găsită fetiţa dispărută la Buzău. Micuţa era în picioarele goale şi plângea (Video)

Imagini dramatice au fost surprinse la operaţiunea de salvare a fetiţei de 8 ani, dispărute aseară la Buzău. Micuţa Nicoleta a fost găsită într-o poieniţă, în picioarele goale, plângând.  Ea a fost transportată imediat de un elicopter în siguranţă.

de Cristian Ionescu

la 14.09.2019 , 12:11

Imagini dramatice au fost surprinse la operaţiunea de salvare a fetiţei de 8 ani, dispărute aseară la Buzău. Micuţa Nicoleta a fost găsită într-o poieniţă, în picioarele goale, plângând. 

Ea a fost transportată imediat de un elicopter în siguranţă, însă salvatorii precizează că pe corpul fetei nu sunt urme de violenţă.

Fetiţa dispărută la Buzău a fost găsită în picioarele goale, plângând, într-o poieniţă

Fetiţa dispărută la Buzau a fost găsită. Primele imagini de la locul unde a fost găsită
Vezi și

Nicoleta, fetiţa dispărută la Buzău încă de aseara, a fost găsită de salvatori într-o poieniţă de lângă comuna Bisoca. În picioarele goale, plângând, aşa au găsit-o salvatorii pe fetiţa care a rezistat frigului nopţii de una singură.

Cu siguranţă va fi consultată de un medic şi apoi încredinţată familiei îngrijorate.

Un dispozitiv impresionant de poliţişti a căutat-o pe fetiţa dispărută la Buzău, până aceasta a fost găsită. 115 poliţişti, 9 pompieri, 14 jandarmi, 6 voluntari, 2 paznici de vânătoare şi câini de urmă au fost mobilizaţi la căutări. De asemenea, a fost trimisă şi echipa de Investigaţii Criminale, de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate. Încă 20 de poliţişti, 10 pădurari şi 18 jandarmi au fost trimişi să suplimenteze dispozitivul de căutare.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Primele imagini din locul unde a fost găsită fetiţa dispărută la Buzău. Micuţa era în picioarele goale şi plângea (Video)