Antena Meniu Search
x

Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr, la o petrecere

Andrei Lazăr are o colecţie impresionantă de dosare penale pentru violenţă. Aproape toate au fost închise după ce şi-a convins victimele să renunţe la plângeri. În urmă cu nouă ani, tânărul a tăiat cu sabia mâinile unui bărbat, dar dosarul nu fost soluţionat nici până acum. Pentru ultima ispravă, fiul judecătoarei Liliana Lazăr este cercetat în libertate.

Vezi și

 Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr, la o petrecere. Andrei Lazăr are o colecţie impresionantă de dosare penale pentru violenţă.

Aproape toate au fost închise după ce şi-a convins victimele să renunţe la plângeri. În urmă cu nouă ani, tânărul a tăiat cu sabia mâinile unui bărbat, dar dosarul nu fost soluţionat nici până acum. Pentru ultima ispravă, fiul judecătoarei Liliana Lazăr este cercetat în libertate. Victima lui nu a depus încă plângere la poliţie.

Tânărul refuză să vorbească despre ce i s-a întâmplat. Se gândeşte, încă, dacă va face plângere. Agresorul lui e fiu de judecătoare şi e cunoscut în Craiova pentru legături cu lumea interlopă. Andrei Lazăr a fost prins de poliţie la scurt timp după atac, dar e cercetat în libertate.

Poliţiştii analizează şi imaginile surprinse pe camerele de supraveghere în seara atacului. Până acum, Andrei Lazăr a scăpat uşor de mai multe dosare penale în care a fost cercetat pentru violenţă. Cele mai multe s-au închis după ce fiul judecătoarei a ajuns la o înţelegere cu victimele lui. În 2010, a atacat un bărbat pe stradă.

Atunci a fost condamnat la închisoare cu supendare. Cu trei ani înainte, însă, fiul judecătoarei tăiase cu sabia mâinile unui bărbat din Craiova. Dosarul nu a fost soluţionat nici până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr, la o petrecere