Antena Meniu Search
x

Apartament în flăcări la Vaslui, după ce o femeie a adormit în timp ce făcea mâncare

O gospodină din Vaslui a adormit cu mâncarea pe foc, iar apartamentul a fost cuprins de flăcări. Alarma a fost dată de vecinii femeii, care au observat că iese fum pe geamurile apartamentului şi au alertat pompierii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.04.2019, 08:55

Femeie adoarme făcând mâncare, apartamentul ia foc, salvată de vecini

O gospodină din Vaslui a adormit cu mâncarea pe foc, iar apartamentul a fost cuprins de flăcări.

Alarma a fost dată de vecinii femeii, care au observat că iese fum pe geamurile apartamentului şi au alertat pompierii.

Femeie adoarme făcând mâncare, apartamentul ia foc, salvată de vecini

O femeie care locuieste într-un apartament de pe strada "Vasile Alecsandri" din Vaslui, a fost salvată de vecinii care au văzut fum ieşind pe geamurile casei. Ea a pus o oală cu mâncare pe foc si a adormit.

Vecinii au început să bată disperaţi la uşa femeii, văzând că pe geamuri şi pe sub uşa de la intrare iese fum, însă nu au obţinut niciun răspuns. Au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns imediat echipele de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă, care au reusit să stingă incendiul.

"Detasamentul de Pompieri Vaslui a intervenit prompt la un incendiu izbucnit pe str. Vasile Alecsandri, bloc 40, etaj 1. Proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 62 ani a pus mâncarea la foc pe aragaz, după care a adormit. Incendiul a fost sesizat de vecini, tot acestia anuntînd si echipele de interventie. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă. La fata locului au mai intervenit câte un echipaj de la Gaz Est Vaslui, respectiv E-on. Au ars bunurile din bucătărie, restul locuintei umplându-se cu fum. Proprietara a primit îngrijiri medicale, după ce a suferit atacuri de panică" au declarat reprezentantii ISU Vaslui, citaţi de vremeanoua.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Apartament în flăcări la Vaslui, după ce o femeie a adormit în timp ce făcea mâncare