Gest impresionant făcut de doi poliţişti pentru un bărbat care o luase pe jos spre Roman, de la Bucureşti. I-au dat o masă caldă şi bani de tren

De Monica Palade.
Publicat: 04.02.2021, 21:55.
Actualizat: 04.02.2021, 21:58

Gest impresionant făcut de doi poliţişti din judeţul Buzău. Un telefon primit la 112 i-a pus în alertă pe Alexandru și Sebastian.

Gest impresionant făcut de doi poliţişti pentru un bărbat care o luase pe jos spre Roman, de la Bucureşti. I-au dat o masă caldă şi bani de tren

Facebook/Poliţia Română

Un şofer de TIR semnala că pe DN2E85, există un bărbat care se deplasează pe carosabil, cu riscul de a fi lovit de autoturisme.

Oamenii legii au pornit imediat în zona indicată, iar în scurt timp aveau să dea peste bărbatul de 50 de ani, flămând şi îngheţat. L-au chemat să intre în maşina lor ca să se încălzească, iar în scurt timp aveau să-i afle povestea dramatică.

O poveste tristă

Omul, originar dintr-o comună de lângă Roman, venise în Capitală ca să îşi caute un loc de muncă. Fără succes se pare. Aşa că a vrut să se întoarcă acasă, la ai lui. Cum nu avea niciun ban, omul a pornit pe jos spre Roman.

Alexandru şi Sebastian nu au stat pe gânduri şi primul loc unde au oprit a fost un restaurant, de unde i-au cumpărat bărbatului o masă caldă. Nu s-au oprit însă aici. I-au oferit banii necesari pentru biletul de tren, ca să ajungă la Roman, şi l-au condus la gară.

Povestea celor doi a fost relatată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.