Antena Meniu Search
x

Noi informații în cazul tragediei din Arad. Un martor dezvăluie motivul pentru care cei patru tineri se aflau cu mașina pe malul lacului Ghioroc

Noi informații apar în cazul accidentului de pe Lacul Ghioroc, unde o mașină în care se aflau patru tineri, două fete și doi băieți, a plonjat în apă.

Noi informații apar în cazul accidentului de pe Lacul Ghioroc, unde o mașină în care se aflau patru tineri, două fete și doi băieți, a plonjat în apă.

Potrivit unui martor, Adelina Stângaciu, tânăra de 26 de ani care se afla la volanul mașinii, a făcut drifturi în zona producerii accidentului, aceasta putând fi motivul pentru care ea a pierdut controlul volanului și a plonjat cu BMW-ul în Lacul Ghioroc.

Adelina, victima a accidentului de pe lacul Ghioroc
Pe acelaşi subiect

Bărbatul susține că șoferița a făcut derapaje controlate în fața restaurantului său și că mașina în care se aflau cei patru circula cu viteză foarte mare.

După accident, martorul a participat și la operațiunea de salvare a tinerilor implicați în accident.

Potrivit acestuia, mașina a ajuns cu roțile în sus în lac.

Adelina era cunoscută printre prietenii săi ca având o pasiune pentru mașini puternice, viteză și drifturi, fapt confirmat și din fotografiile publicate de fată pe pagina ei de Facebook. 

Mai mult, tânăra lucra la un service auto din Timișoara, unde, împreună cu câțiva prieteni, repara și tuna mașini.

În urma accidentului, Adelina Stângaciu și o altă tânără de 24 de ani, Laura Bogdănescu, și-au pierdut viața, în timp ce tinerii care se aflau pe banchetele din spate au reușit să se salveze.

Laura, victima a accidentului de la Ghioroc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Noi informații în cazul tragediei din Arad. Un martor dezvăluie motivul pentru care cei patru tineri se aflau cu mașina pe malul lacului Ghioroc