Antena Meniu Search
x

Filmul cumplitei tragedii de la Ghioroc. Şoferiţa care a plonjat cu BMW-ul în lac era pasionată de mașini, viteză și drifturi (Video)

Accidentul teribil de duminică seară de la lacul Ghioroc, din Arad, a îndoliat două familii din Timişoara. Viaţa a două tinere a fost curmată după ce maşina în care se aflau s-a prăbuşit în lacul Ghioroc.

Accidentul teribil de duminică seară de la lacul Ghioroc, din Arad, a îndoliat două familii din Timişoara. Viaţa a două tinere a fost curmată după ce maşina în care se aflau s-a prăbuşit în lacul Ghioroc.

Laura şi Adelina, de 26 şi, respectiv, 24 de ani, se aflau pe scaunele din faţă a maşinii, în timp ce pe bancheta din spate erau doi tineri. 

Aflați pe un drum agricol din sudul lacului Ghioroc, au derapat, mașina a scăpat de sub control și a plonjat în apă. 

Au urmat momente dramatice. Cei doi băieţi au reuşit să deschidă portiera şi să iasă singuri la suprafaţă. Odată ajunşi la mal, au cerut ajutor pentru prietenele lor.

Martorii au alertat serviciile de salvare. În jurul orei 21.14, scafandrii au reușit să le scoată din mașină pe Laura și Adelina, iar medicii au început procedurile de resuscitare. 

Din păcate după zeci și zeci de minute de resuscitare, fetele au fost declarate decedate.

Aflați în stare de șoc, cei doi băieți, de 18 și 27 de ani, au spus că nu ştiu ce s-a întâmplat, cum s-a produs accidentul.

„A derapat și a căzut în apă. Nu știm ce s-a întâmplat: încercam să ieșim din mașină, din apă. În momentul ăsta nu știu să vă explic nimic”, a declarat unul dintre băieţi.

Şoferiţa, pasionată de viteză şi maşini

Adelina Stângaciu, care, potrivit presei locale, se afla la volanul maşinii ucigaşe, era cunoscută printre prietenii săi ca având o pasiune pentru caii putere, viteză și drifturi, fapt confirmat și din fotografiile publicate de fată pe pagina ei de Facebook. 

Mai mult, se pare că tânăra avea chiar și un atelier auto unde lucra.

Din păcate, însă, o clipă de neatenție i-a fost fatală și ei și prietenei sale, Laura Bogdănescu.

Acum, după tragedie, polițiștii vor încerca să afle, cu exactitate, ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Filmul cumplitei tragedii de la Ghioroc. Şoferiţa care a plonjat cu BMW-ul în lac era pasionată de mașini, viteză și drifturi (Video)