Antena Meniu Search
x

Gunoaie peste gunoaie în Craiova! Firma de salubritate nu mai face față, iar în unele cartiere mirosul a devenit insuportabil

Oamenii din Craiova nu scapă de mizerie! În unele cartiere din oraş ghenele sunt arhipline de zile întregi. Iar situaţia este cu atât mai gravă cu cât temperaturile sunt tot mai ridicate, iar mirosul devine insuportabil. Maşinile firmei de salubritate s-au defectat, iar lucrătorii nu mai fac faţă cu utilajele pe care le au în acest moment. 

Vezi și

Gunoaie peste gunoaie în Craiova! În unele cartiere din oraş ghenele sunt arhipline de zile întregi. Iar situaţia este cu atât mai gravă cu cât temperaturile sunt tot mai ridicate, iar mirosul devine insuportabil. Maşinile firmei de salubritate s-au defectat, iar lucrătorii nu mai fac faţă cu utilajele pe care le au în acest moment.

Saci de gunoi aruncaţi unii peste alţii, tomberoane pline până la refuz și miros greu de suportat. Cu asta se confruntă locatarii dintr-un cartier din Craiova.

Nu este singura zonă cu probleme. În alt cartier situaţia este neschimbată. Oamenii aşteptă zile întregi ca lucratorii firmei de salubritate să ridice gunoiul de la porţi.

Firma de salubritate are 18 maşini, dar trei sunt stricate. Până la finalul lunii august, firma de salubritate intenţionează să achiziţioneze şase maşini pentru colectarea gunoiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gunoaie peste gunoaie în Craiova! Firma de salubritate nu mai face față, iar în unele cartiere mirosul a devenit insuportabil