Antena Meniu Search
x

Hingherii şi iubitorii de animale s-au încăierat pentru câini

Hingherii şi iubitorii de animale s-au încăierat din nou, aseară, în Capitală. Totul după ce mai mulţi câini fără stăpân au fost adunaţi de pe străzi.

Vezi și

 Hingherii şi iubitorii de animale s-au încăierat din nou, aseară, în Capitală. Totul după ce mai mulţi câini fără stăpân au fost adunaţi de pe străzi. Scandalul s-a încheiat, şi pentru unii şi pentru alţii, cu declaraţii la poliţie.

Cele două tabere s-au întâlnit în zona Rahova. După ce au stat la pândă, iubitorii de animale i-au prins pe hingheri în timp ce aceştia încercau să captureze mai mulţi câini.

Reprezentanţii ONG-urilor susţin că au obţinut în instanţă suspendarea hotărârii de Guvern privind eutanasierea. Convinşi că animalele vor fi omorâte, aceştia au încercat să-i împiedice pe hingheri să le ia.

Scandalul a căpătat proporţii la secţia de poliţie. Şeful Autorităţii pentru Supravegherea Animalelor susţine că, de fapt, hingherii au fost cei hăituiţi. Întreaga noapte, şi unii şi alţii au depus plângeri la poliţie. În cele din urmă, cele 10 animale capturate au fost duse la un adăpost.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Hingherii şi iubitorii de animale s-au încăierat pentru câini