Antena Meniu Search
x

Curs valutar

IMAGINI SOCANTE! Bataie cu jandarmi in biserica

Tipete si pumni, in loc de rugaciuni! O biserica din Vaslui a devenit camp de lupta intre credinciosi si mascati! Zeci de batrani, femei si copii au fost imbranciti, loviti si luati pe sus de scutieri

de Redactia Observator

la 19.04.2013 , 19:25

Sub pumnii mascatilor, credinciosii devin popice. Nimeni nu scapa. Batrani, femei si copii, cu totii sunt luati pe sus si aruncati afara din biserica. Cu lacrimi, rugaciuni si strigate, credinciosii isi apara biserica si preotul. Fostul preot , de fapt, pentru ca barbatul a fost raspopit, dupa ce a depus o plangere impotriva Episcopiei Husilor, care nu-i platise salariul. Decizia i-a infuriat pe enoriasii din Bozia.

Mascatii au ordin clar de la executorul judecatoresc: trebuie sa puna lacat pe biserica. Nu e prima oara cand autoritatile incearca sa inchida biserica si nici prima oara cand oamenii se opun. In urma cu o saptamana, jandarmii au luat cu asalt lacasul de cult. Atunci, credinciosii au invins. Au reusit, astazi, in cele din urma sa-i goneasca pe credinciosi si sa puna lacatul la usa bisericii.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » IMAGINI SOCANTE! Bataie cu jandarmi in biserica