Antena Meniu Search
x

28 de ani de la Revoluţie, procurorii spun că s-au folosit imitatoare de focuri de armă, pentru a creea panică

În 22 decembrie 1989, zeci de mii de bucureşteni au ieşit în stradă şi l-au forţat pe Nicolae Ceauşescu să fugă cu un elicopter.

Vezi și

În 22 decembrie 1989, zeci de mii de bucureşteni au ieşit în stradă şi l-au forţat pe Nicolae Ceauşescu să fugă cu un elicopter. Câteva ore mai târziu, sediile unor instituţii publice erau atacate cu focuri de armă de persoane necunoscute.

După 28 de ani, Parchetul Militar anunţă că psihoza a fost creată prin dezinformare. Anchetatorii din dosarul Revoluţiei au precizat că au identificat sursa sunetului cu efect de panică.

În România ar fi existat două tipuri de imitatoare de foc militare. Procurorii cercetează infracţiuni contra umanităţii, fără să acuze, până acum, pe cineva.

Ion Iliescu a scris astăzi, pe blogul personal că, citez, "în România a avut loc o revoluţie, indiferent ce se străduiesc să acrediteze cei cărora acest act nu le e pe plac". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » 28 de ani de la Revoluţie, procurorii spun că s-au folosit imitatoare de focuri de armă, pentru a creea panică