Antena Meniu Search
x

Ponturi pentru ingrijirea tenului, primavara

Deschiderea sezonului estival se apropie si ar fi timpul sa incepem sa ne gandim la sanatatea tenului nostru. Pielea este foarte importanta, fie ca vorbim de cea a fetei sau de intregul corp.

Vezi și

Este primul indiciu al felului in care ai grija de sanatatea si de aspectul tau fizic, motiv pentru care trebuie sa fie mereu in cea mai buna forma.

Ingrijirea tenului nu are varsta. Doamnele, domnisoarele, dar si domnii care vor sa aiba un ten luminos si curat trebuie sa urmeze anumiti pasi.

"Trebuie sa vorbim de hidratare, intotdeauna un pas important in ingrijirea tenului este hidratarea. Exista numeroase tratamente personalizate care pe langa hidratare in profunzime ne ofera si o curatare a dermului si un tratament anti-aging", recomanda medicul Ramona Felicanul.

Fiecare tratament de hidratare in profunzime este persoanlizat in functie de tenul si probelemele fiecaruia.

Problemele dispar cu ajutorul noilor tehnologii, folosite si de vedetele de la Hollywood. In numai 40 de minute, poti intineri cu 10 - 15 ani.

Bebelusa Oana Ionita a incercat si ea tratamentele minune si rezultatele s-au vazut imediat.

"Pielea este putin mai tonica, mai hidratata si din cate am vazut in oglinda arata mult mai bine", a declarat vedeta.

Tratamentul facial este ca un fel de sauna pentru ten. Din acest motiv, este bine sa ne rasfatam in aceasta perioada cu produse care sa ne ajute tenul sa iasa cu bine din sezonul rece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ponturi pentru ingrijirea tenului, primavara