Antena Meniu Search
x

Atac cu cuţitul într-o sală de cinema din Timişoara, două victime. Au intervenit ambulanţe, jandarmi şi poliţişti

Două persoane au fost înjunghiate într-o sală de cinema din Timişoara, după ce au atras atenţia unor tineri să nu mai vocifereze în timpul filmului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.10.2019, 01:03

Două persoane au fost atacate cu cuţitul într-o sală de cinema din Timişoara - Observator.tv

Două persoane au fost înjunghiate într-o sală de cinema din Timişoara, după ce au atras atenţia unor tineri să nu mai vocifereze în timpul filmului.

Unul dintre tineri s-a simţit ofensat, a scos un cuţit şi s-a repezit asupra celor care i-au spus să vorbească mai încet. Două persoane au fost rănite la mâini. Victimele sunt tineri în vârstă de 19 și 23 de ani.

Atac cu cuţitul într-o sală de cinema din Timişoara

Incidentul ar fi izbucnit după ce mai mulţi spectatori au atras atenţia unor tineri care vorbeau cu voce tare în timpul filmului. Pe ecran rula ”Pisica”, un film românesc. Pentru că tinerii au continuat să facă gălăgie, cei doi băieți, de 19 și 23 de ani au repetat insistent să se potolească. Înfuriat, unul dintre gălăgioși, un individ în vârstă de 36 de ani, ar fi scos un cuțit și i-a rănit pe spectatorii respectivi, informează tion.ro.

Ambulanţe, jandarmi şi poliţişti au sosit la faţa locului, agresorul fiind reţinut şi dus la secţie pentru declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Atac cu cuţitul într-o sală de cinema din Timişoara, două victime. Au intervenit ambulanţe, jandarmi şi poliţişti