Antena Meniu Search
x

Interlopi condamnați la doi ani de închisoare după ce au snopit în bătaie doi polițiști!

Doi interlopi din Curtea de Argeș au fost condamnați la doi ani de închisoare după ce au snopit în bătaie doi polițiști aflați în misiune. Potrivit instanței de judecată, Constantin Dincuță zis și 'Ortopedul' și Mucenic Cârpaș au primit un an și șase luni de închisoare, respectiv doi ani și două luni de închisoare.

Doi interlopi din Curtea de Argeș au fost condamnați la doi ani de închisoare după ce au snopit în bătaie doi polițiști aflați în misiune. Potrivit instanței de judecată, Constantin Dincuță zis și 'Ortopedul' și Mucenic Curpaș au primit un an și șase luni de închisoare, respectiv doi ani și două luni de închisoare.

Fapta pentru care cei doi interlopi din Curtea de Argeș au fost condamnați la închisoare s-a produs pe 15 ianuarie 2016, atunci când aceștia au băut într-un local, iar când au plecat spre casă au întâlnit în drum o autospecială a Poliției.

Cel care a pornit scandalului a fost Constantin Dincuță. Acesta s-a apropiat de mașină, acolo unde se aflau agenții Laurențiu Iordache și Cornel Oprescu. Interlopul s-a îndreptat către cei doi polițiști cu brațele ridicate, ca și când ar fi vrut să îi îmbrățișeze, însă în momentul în care s-a apropiat suficient de mult a început să îi lovească cu pumnii.

În altercație a intervenit și Mucenic Curpaș, iar cei doi polițiști au fost bătuți zdravăn și au avut nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale.

Judecătorii au mai decis ca cei doi interlopi să le plătească polițiștilor suma de 50.000 de lei drept despăgubiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Interlopi condamnați la doi ani de închisoare după ce au snopit în bătaie doi polițiști!