Antena Meniu Search
x

Răzbunare în stil mafiot la Iaşi! Un tânăr a fost snopit în bătaie de mai mulţi agresori. Poliţiştii au făcut primele reţineri

Trei indivizi au fost ridicaţi de poliţiştii din Iaşi. Sunt suspectaţi că au sechestrat, bătut şi umilit un alt bărbat, acum două zile, un ieşean de 39 de ani.

Vezi și

Trei indivizi au fost ridicaţi de poliţiştii din Iaşi. Sunt suspectaţi că au sechestrat, bătut şi umilit un alt bărbat, acum două zile, un ieşean de 39 de ani.

Victima a fost urcată apoi în propria maşină, inconştientă iar unul dintre agresori ar fi vrut să o ducă acasă. Pe drum însă a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un stâlp. El a plecat. Victima a fost lăsată să zacă pe bancheta din spate.

Cei trei indivizi săltaţi de mascaţi nu şi-au recunoscut faptele. Cel de al patrulea a fugit şi este şi acum căutat. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru lipsire de libertate, lovire si distrugere. Bărbatul bătut de ei este acum în stare mai bună. Astăzi va fi externat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Răzbunare în stil mafiot la Iaşi! Un tânăr a fost snopit în bătaie de mai mulţi agresori. Poliţiştii au făcut primele reţineri