Antena Meniu Search
x

Iustina, tânăra care a murit în accidentul din Bacău, ar fi împlinit 18 ani. "Te iubesc şi îmi este dor de tine, copil frumos!"

Şapte suflete spulberate într-o clipă. Două famii distruse şi multe lacrimi. Bilanţul celui mai crunt accident din ultimii ani din România. Iar peste toate, sunt şi poveşti care nu vor mai rămâne scrise. Iustina, tânăra care se afla în microbuz, ar fi împlinit pe 7 august 18 ani.

de Monica Palade

la 07.08.2021, 12:12

Iustina, tânăra care a murit în accidentul din Bacău, ar fi împlinit 18 ani. "Te iubesc şi îmi este dor de tine, copil frumos!"

Nu a mai apucat să se bucure nici de tinereţe şi nici de primul pas spre viaţa de adult. Tânăra a murit alături de mama şi bunicile sale sub ochii tatălui şi fratelui său. Cel din urmă a mai apucat să spună doar „Tată, spune-mi că e un vis", înainte de a leşina şi a începe o luptă la rândul său pentru supravieţuire.

Un apropiat a ţinut să îi aducă un omagiu fetei şi a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook. „Astazi ar fi trebuit sa faci 18 ani. Ar fi fost primul pas in viata adultilor. Aici se termina copilaria. Din pacate Dumnezeu a avut nevoie de un copil la el. Sper sa fii bine acolo unde esti si sa ai parte de o viata frumoasa vesnica. Te iubesc si imi este dor de tine, copil frumos!”, informează reporterul Clara Mihociu.

În urma dramei, au rămas cele şapte cruci, simbol mut al unor vieţi destrămate.

Cel mai grav accident din ultimii ani

Pe acelaşi subiect

Reamintim că scene înfiorătoare s-ai petrecut în judeţul Bacău, pe E85, supranumit şi Drumul Morţii! Şapte oameni, printre care doi copii, au murit în cea mai mare tragedie rutieră petrecută în România în ultimii doi ani. Un microbuz şi o maşină cu volan pe dreapta s-au izbit frontal. A fost declanşat imediat planul roşu de intervenţie. Unul dintre şoferi şi-a pierdut soţia, fiica, mama şi soacra, iar celălalt - soţia şi doi copii. Vă avertizez că imaginile surprinse imediat după accident au puternic impact emoţional.

Planul roşu a fost declanşat la ora 8 şi 10 minute, în localitatea Orbeni din Bacău. În maşina cu volan pe partea dreaptă este o familie întreagă: mama, tata şi cei trei copii. Veniseră la Bucureşti în timpul nopţii cu avionul din Anglia şi acum mergeau acasă, în Suceava. Mama a murit pe loc împreună cu bebeluşul de trei luni şi copilul de şapte ani.

În microbuz sunt doi părinţi, copiii lor, dar şi câteva rude. Mergeau împreună, în vacanţă, la mare. Maşinile opresc pe marginea drumului, iar şoferii se dau jos să-i ajute. Dar nu pot face nimic. Pasagerii sunt striviţi unii de alţii în microbuzul făcut zob. Un bărbat îşi pune mâinile în cap când vede nenorocirea. Echipajele de descarcerare reuşesc să scoată victimele abia după ce taie plafonul. Salvarea vine inclusiv din aer. Soţia, fiica în vârstă de 18 ani, mama şi soacra şoferului microbuzului au fost declarate decedate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Iustina, tânăra care a murit în accidentul din Bacău, ar fi împlinit 18 ani. "Te iubesc şi îmi este dor de tine, copil frumos!"