Antena Meniu Search
x

La fiecare 10 minute, un elev este victima unei agresiuni la scoala

O statistica din ce in ce mai ingrijoratoare arata ca la fiecare 10 minute,un elev este victima unei agresiuni la scoala, lucru care este confirmat zilnic de noi incidente

Vezi și

Numai astazi, in capitala, doi elevi, din doua licee diferite, au fost injunghiati langa scoala in care invata. In ambele cazuri, agresorii sunt colegii lor.

Terenul de sport al Liceului de Mecanica Fina din Capitala a fost cateva clipe camp de batalie. Protagonisti - doi adolescenti. Unul dintre ei, elev in clasa a noua, a scos cutitul ca sa-l intimideze pe rivalul sau, mai mare cu trei ani si l-a nimerit in umar. Ranitul a ajuns la spital.

Acelasi scenariu s-a repetat dimineata si in sectorul 4 al Capitalei, langa colegiul Miron Nicolescu. Doi elevi de clasa a zecea s-au certat. Unul i-a infipt celuilalt un briceag in picior. Ministrul de Interne, Radu Stroe vrea sa introduca in scoli echipe mixte, formate din jandarmi, politisti si politie locala pentru ca violenta sa nu mai dea in clocot.

Un reportaj realizat de colegii de la "In premiera" arata ca nimeni nu plateste nici macar atunci cand un copil este ucis in scoala. Exact acum un an, Alexandru, un baiat de 14 ani a murit intr-o scoala din Filiasi, dupa ce un coleg l-a imbrancit in clasa. Ancheta bate pasul pe loc. Copilul implicat in altercatie merge la aceeasi scoala, are nota scazuta la purtare. Comisia de ancheta a decis ca profesorii nu au nicio vina, dar parintii lui Alexandru asteapta un raspuns. Unul care sa le aline durerea pierderii singurului lor copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » La fiecare 10 minute, un elev este victima unei agresiuni la scoala