Antena Meniu Search
x

La o zi dupa jaful din Neamt, transportul banilor se face tot neasigurat

Soferul de la Posta, pradat de hotii mascati a trait clipe de groaza, in timpul jafului! A fost inchis in spatele masinii, pentru a nu putea anunta furtul de peste doua milioane de lei

Vezi și

Cu toate astea, astazi s-a intors la datorie. La o zi de la atacul hotilor asupra masinii cu pensii, angajatii Postei Romane nu au schimbat cu nimic felul in care transporta banii. Patru hoti cu cagule sunt mai bogati cu 2,2 milioane de lei. Banii pensionarilor i-au facut milionari. Singurele informatii pe care le au anchetatorii vin de la soferul Daciei papuc, pradata ieri pe o sosea din Neamt. "Cred ca mai mult la misto, la final cand ne-au bagat in duba, au dat-o pe ruseste. Dar nu erau rusi aia cum sunt eu polonez", a declarat soferul.

Dupa ce au incoltit masina postei si au fortat-o sa opreasca, jefuitorii au trecut la actiune. Sub amenintarea armei, oamenii de la posta au fost inchisi in locul unde erau sacii cu bani: "Ne-au bagat acolo, cautau o sarma, n-au gasit, au pus o surubelnita, aia a cazut si pe urma am iesit si noi".

Ieri, victima unui jaf la drumul mare, azi, din nou la datorie. Posta romana n-a schimbat scenariul. Aceasi masina ponosita si transport nesupravegheat. Singura masura de siguranta luata de angajati, la incarcare, este un sac cu insemnele postei pus in geam. In camionul cu bani, care se plimba din sat in sat, tot nu s-a gasit loc de un bodyguard. Angajatii Postei alearga rapid cu sacii goi spre masina si se intorc, in oficiu, cu ei plini.

Politia a impanzit strazile din Neamt, in cautarea celor doua masini cu care au fugit hotii. Una avea numere de Iasi, cealalta numere straine, ambele false. Vestea proasta e ca cei patru mascati sunt de negasit. Vestea buna este ca batranii si-au primit azi pensiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » La o zi dupa jaful din Neamt, transportul banilor se face tot neasigurat